Vrijwilligersprijs

Op 8 december was de Dag van de Vrijwilliger. Het Vrijwilligerspunt had een verkiezing voor Vrijwilliger van het Jaar. Jeroen Beerepoot, onze vrijwilliger voor computerondersteuning in de middenbouw, was via een andere organisatie genomineerd.

Jeroen was met een andere persoon overgebleven na rijp beraad van de jury. Helaas ging de uiteindelijke prijs naar de andere genomineerde. Van de Pontonnier waren Loek Stam (vrijwilligerscoordinator), Peter Kaarsemaker (tuinvrijwilliger), Ans Lensink (dansatelier), Louise Klein (coordinator ateliers) en Marieke aanwezig. Onze school had Peter en Coraline genomineerd voor de Vrijwilliger van het Jaar-prijs. Jammer genoeg waren zij niet door de voorronde heen. Peter en Coraline zijn al jarenlang onze trouwe Torteltuinverzorgers. Zij maken plannen, onderhouden de tuin en brengen de tuin en natuur onder de aandacht bij onze kinderen en het team.

We zijn heel trots op al onze vrijwilligers! Ook op meneer Provoost (schaakatelier) en onze andere tuinvrijwilligers die vanavond niet aanwezig konden zijn.

Tijdens de avond werden we getrakteerd op stand up-comedian Westsaid, zangeres Liz en hapjes. Van alle genomineerden kwam er een filmpje voorbij waarin ze lieten zien wat ze deden. Afsluitend een borrel, een mooie avond zo!